En film som tidigare lovats :)

Isak är juh som sagt en riktigt duktig kille som springer runt :)


Höstrusket är kommet.....

Ja, kan inte påstå att jag längtat efter höstrusket, iaf inte då det regnar... Men nu har vi haft tur i nåra dagar med fint väder, kallt men soligt och fint... Kommer ni få se i nåra bilder neröver också :)
Morfar påpeka juh häromdagen att jag minsann var dålig me att slänga upp bilder på barnen :)

Så ni får la njuta lite av bilderna och filmer  :)
Isak är juh en hejare på att springa runt nu :) Han är högt som lågt *Jisses* :P Och han ska göra allt som brorsorna gör! Så tror ni den lille mannen dricker ur nappflaska eller dricker välling?? Näpp, det har han slutat med för han har minsann sett att Kevin och Gabriel inte dricker sånt... Han sluta nåra veckor efter 1-års dagen den lille knallhatten :D Jag försökte lura i han blåbärssoppa i nappflaska för nåra dar sen men han kika på den och såg misstänksam ut, tog den till munnen och gjorde äckel-grimas *haha* Han skulle minsann inte ha nån sån! Så han käkar flingor och yoghurt eller smörgås te frukost.... Jadu... :)

Kevin har redan skaffat kompisar på våran nya gård, så han är ute nästan varje dag och leker, Gabriel kan jag inte eller vågar jag inte släppa ut hur som helst för han har en tendens att springa iväg... Han går i sin egen lilla värld och sen hittar han inte hem och villar bort sig mer, så det är lite tråkigt, för jag vill juh ändå att han ska få va ute och leka och jag kan juh inte va ute hela tiden... Men jag hoppas det blir bättre i framtiden!

Nä, om vi ska slänga in lite  kort då :P


Utgång med barnen!


Kevin startklar för lek, Gabriel va allmänt kinkig då jag knäppte..


Isak är inte lätt att fånga på kort då han väl sätter fart på sina fossingar :)



Gunga är en höjdare! :)


Gabriel stolt över att nyss ha läst sig få fart på gungan! :)


Kevin vet minnsann hur man får fart och det rejält :)


Tagen på Bar Gärning!


Säg Hej till KöttBulle-Mannen :D


Går väldigt trögt med att få in bilder.. :(
Väldigt trögt att ladda upp filmer me så jag slänger in nån senare!


Ha det bra nu!

Krams!

RSS 2.0