Trodde våren var på G...

Ja, trodde verkligen att våren var på G för typ 2 dagar sen, men det hoppet försvann igår då snöstormen drog in och nu ligger det is överallt... Eftersom vi hade sån tur att det var plus grader och allt blev bara slask... Sen till min "glädje" frös det på under natten... *Dubbelsuck*
Nu snöar det lite lätt ute, blåser hårt så snön "faller" i sidled istället för neråt... :)

Annars då? Jodå, det går väl framåt... Personliga grejer man inte skriver på nätet.. (ja, finns dom som inte skriver ut exakt allt man gör) :P Det vet dom som behöver och resten är väl inte så intressant att veta *S*

Isak börjar bli stora killen, han säger meningar och ÄLSKAR att titta på Spöket Laban! :D Jag börjar dock tröttna lite på vissa avsnitt av Laban :P Av naturliga förklaringar ;)
Isak har även börjat gå på toaletten med jämna mellanrum :) Han är så duktig så han säger "bajs" och går till toan och då är det bara att sätta han där så sitter han och klämmer tills han är klar :D
Kevin går i skolan och det går jättebra för honom! Tänk, om en och en halv vecka fyller han 7 år och han läser redan!! Helt otroligt! Han läser en läs lärobok som heter "Mini", och han har redan läst ut den första på över 100 sidor! Så nu har han fått den röda Mini-boken som är nummer 2 och är lite svårare med längre läs meningar. :) Jag är så stolt över honom, han är så duktig :)
Gabriel min lille man fyller juh 6 år i Mars och ska börja skolan till hösten.. Kan inte förstå att tiden går så fort. Men jag gör lite utredningar på honom då han är lite speciell så att han ska kunna få bästa starten i skolan, få den hjälp han kommer behöva :) Och för att han ska kunna få det så måste man veta vilka behov han har. Han är så duktig då det kommer till att pyssla! Jag tappar talförmågan ibland då man ser vad han har gjort och klurat ut :) Även fröknarna på dagis tycker han är otroligt duktig och kreativ!

Va händer annars i mitt liv? Jadu, allt och inget kan man säga... Går en arbetsmarknadsåtgärds program... Lär mig lite om att skriva cv/personligt brev... Denna vecka fick vi träna på anställningsintervjuer och fick råd och tips.. Tycker det e ganska intressant och lärosamt för mig som varit borta från allt sånt ett tag..
Sen får vi väl se vad som händer efter det...

Kärleken?.. Ja, den finns där men har ett stort brejk... Jag måste tänka på mig själv och barnen ett tag. Fokusera på det, det behöver både jag och barnen!

Ska se om jag hittar nå kort men det gör jag senare... Orka det nu en fredag kväll?! ;)
Nä, nu ska jag vila lite... Dumpingen gör sig påmind efter baguetten :/ Nackdelen me magoperation... Man kan inte äta vad som ... men också det som är meningen :)

Bye!!


RSS 2.0