Halluu! :)

Nu va man tllbaka från Stockholm och det gick inte riktigt som jag räknat med men mår bra iaf!
Var juh meningen att dom skulle hitta en retning i mitt hjärta då dom satte det i rusning men mitt hjärta "oturligt" nog hoppa rätt så dom kunde inte göra ablationen. Dom gjorde ett försök med frys-metoden men det misslyckades så där hade jag legat i ca 4 timmar helt still med hjärtklappning som dom satte igång på mig utan att lyckas fixa det... Kändes lite snopet :( Sen att bli tvingad att ligga helt still i 4 timmar till för att det inte skulle bli något tryck mot ljumsken va hemsk och kissnödig va jag me! Så det första jag gjorde då jag fick resa mig upp och ta nåra steg va att gå på toa :) Va bland det skönaste jag varit med om! *haha*
Så det blir fortsatta läkarbesök här nere på Sahlgrenska för att se vad man kan hitta sen kanske man har sån tur *ironi* att man får åka upp till Stockholm igen och göra en ny ablation! För det va juh sååå skoj och skön känsla... INTE! :( Men va gör man inte för att må bra?!
Hade dock en trevlig vistelse i Stockholm, på torsdag kvällen åkte jag och Micke in till stan och kollade på Paranormal Activity 2, den va grym!! :)

Till jul blir det att åka upp till Mora!! :) Känns huuuur underbart som helst och barnen längtar efter morfar och mormor!! Och Isak som lärt sig säga "moffa" på sitt sätt :) "Moppa!" :D Sötungen som pladdrar på ;)

Igår var det även snöstorm här nere... Inge vidare skoj direkt *Suck* Men barnen var överlyckliga och tyckte det va kul, men snön hos morfar är bättre konstaterade Kevin :)
















Ne, nu e det snart dax att bege sig ut och hämta alla barnen :)
Börjar med Gabriel och Isak på dagis, sen åker vi in till stan och hämtar Kevin :)



Bye!!

RSS 2.0